Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

O κ.Τσούφης παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΝΟΔΕ.Δείτε γιατί...

Η σημαντική ανακοίνωση του Δημήτρη Τσούφη έγινε.
Ο κ. Τσούφης παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ανακοίνωσε την.....
... υποψηφιότητά του για το Δήμο Νέας Προποντίδας. Αφού έκανε απολογισμό της θητείας του, δήλωσε ότι αποφάσισε να παραιτηθεί και να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου.

Τι είπε στην ομιλία του ο Δημήτρης Τσούφης



Ο κ. Τσούφης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στις βασικές αρχές που διέπουν τη λειτουργία της Νέας Δημοκρατίας από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα. Η εθνική ενότητα, ο πατριωτισμός, η κοινωνική δικαιοσύνη και η πολιτική ελευθερία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της δημοκρατικής λειτουργίας της κοινωνίας.
Στη συνέχεια, με αφορμή την πολιτική ένταση των τελευταίων ημερών τόνισε την ανάγκη διασφάλισης ήπιου πολιτικού κλίματος. Συγκεκριμένα τόνισε: «πρέπει να σπάσουμε το φαύλο κύκλο της έντασης που οδηγεί στη βία και το φαύλο κύκλο της βίας που οδηγεί σε κλιμάκωση της έντασης και σε περισσότερη βία».
Ως απόδειξη των παραπάνω, επεσήμανε τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων από την πολιτεία ώστε να αντιμετωπιστούν τα εγκληματικά φαινόμενα του νεοναζισμού που ταλαιπωρούν τη χώρα.
Με ρεαλισμό και αισιοδοξία, ο κ. Τσούφης αναφέρθηκε στα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στους τομείς της αστυνόμευσης, της πάταξης της λαθρομετανάστευσης, της καταπολέμησης της ανεργίας αλλά και της βιωσιμότητας του χρέους που είναι ένας ορατός πλέον στόχος.


Κλείνοντας, ο κ. Τσούφης έκανε αναφορά στη μεταρρύθμιση της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας, που αλλάζει, δημιουργεί, επιδιώκει την άμεση σύνδεση με την κοινωνία και τα δίκτυά της.
Έπειτα από απολογισμό της θητείας του στη ΝΟΔΕ, ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση και την απόφασή του να διεκδικήσει το δήμο Νέας Προποντίδας.


 halkidikinow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: