Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ενθουσιασμένη με τη Χαλκιδική η Ορνέλα Μούτι

Picture 0 for Ενθουσιασμένη με τη Χαλκιδική η Ορνέλα Μούτι Κατενθουσιασμένη από τις ομορφιές της Χαλκιδικής αναχώρησε σήμερα από το Eagles Palace, το γνωστό ξενοδοχείο του «τρίτου ποδιού», η Ορνέλα Μούτι.

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός, η οποία άφησε εποχή με την απαράμιλλη ομορφιά της και το εκρηκτικό σεξαπίλ της, κατά τη διάρκεια της επταήμερης διαμονής της στη Χαλκιδική εντυπωσιάστηκε από τα γαλαζοπράσινα νερά της περιοχής και την τοπική γαστρονομία.



Παράλληλα, βέβαια, εντυπωσίασε και η ίδια όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στην ίδια παραλία μαζί της, καθώς, παρά τα 58 χρόνια της, παραμένει πολύ γοητευτική και σε πολύ καλή φόρμα.

Η Ορνέλα Μούτι βρέθηκε στο Eagles Palace μετά από πρόσκληση του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής και της ιδιοκτησίας του ξενοδοχείου, σε μία κοινή δράση προβολής του «τρίτου ποδιού» στα social media της Ιταλίας, αξιοποιώντας τη λατρεία που έχουν οι γείτονες στην παγκοσμίου φήμης συμπατριώτισσα τους.
voria.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΕΤΣΙ ΑΝΕΚΡΑΞΕ ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΗ o mama mia. ALLA TA ARPAXTIKA DEN KATALABAINOYN TIPOTE.