Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

«Βράζει» η Ιερισσός μετά την απόφαση για προφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων

Ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων της Ιερισσού, μετά την απαράδεκτη όπως τη χαρακτηρίζουν απόφαση για προφυλάκιση των 2 συγχωριανών τους που κατηγορούνται για την επίθεση στις Σκουριές.

«Αυτοί θα είναι υπεύθυνοι πλέον για ότι και αν συμβεί» λέγανε Ιερισσιώτες κάνοντας λόγο για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις που οδήγησαν στην προφυλάκιση τον 44χρονο και τον 33χρονο.

Αντιδράσεις και σε νομικό επίπεδο

Όπως είπε στο Thesstoday, o Βασίλης Τζιμούρτος, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης των 2 κατηγορουμένων, η χθεσινή απόφαση αποτελεί ένα νομικό έκτρωμα δίχως προηγούμενο και θα χρειάζονταν ώρες για να μιλήσουμε για τις παρατυπίες και τις δικονομικές ακυρότητες . Ο ίδιος είπε ότι για το θέμα θα καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Βασίλης Καπερνάρος, ενώ τις επόμενες ημέρες η ομάδα των νομικών που υπερασπίζεται τους κατοίκους, δεν αποκλείεται να παραχωρήσει στην Αθήνα συνέντευξη τύπου, προκειμένου το θέμα να γίνει γνωστό διεθνώς.

«Δεν υπάρχει πλέον διαχωρισμός των εξουσιών που είναι συνταγματικά κατοχυρωμένος; Ας απαντήσει ο υπουργός δικαιοσύνης σε αυτό. Την επόμενη φορά θα κάνουν την ανάκριση κατευθείαν μέσα στις φυλακές Διαβατών;;» διερωτήθηκε ο κ.Τζιμούρτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: